ECTS-database Plantijn Hogeschool
  
 

1 Voedings- en dieetkunde - 1VD - Onderdelen - Fysiochemie en microbiologie van voedsel
  

O.O. heeft componenten: Ja
O.O. bestaat uit componenten Microbiologie van de voeding
Fysicochemie van het koken
Afstudeerrichting: VD:Voedings- en dieetkunde
Code: 10272
Academiejaar: 2009-2010
Programmajaar: 1
Periode binnen het modeltraject: Periode 2
Aantal studiepunten: 6
Wegingscoëfficient: 6
Totaal aantal contacturen: 80
Totaal studietijd: 156
Examencontract: niet mogelijk
Deliberatie: mogelijk
Vrijstelling of overdracht: mogelijk
Lector(en): Asselberg Rob
Van Eyken Els
Vanherle Koen


 


COMPETENTIEGERICHTE LEERDOELEN
 Dit opleidingsonderdeel draagt in het bijzonder bij tot het realiseren van volgende opleidingsdoelen (eindtermen)

Algemene competenties

    Algemene beroepsgerichte competenties
      Beroepsspecifieke competenties

        SPECIFIEKE DOELSTELLINGEN
        Alle info zie ECTS-deelfiches.

        VEREISTE BEGINCOMPETENTIES
        Opleidingsonderdelen waarvoor voorafgaand credits dienen behaald te zijn
        geen
        Opleidingsonderdelen die vooraf dienen gevolgd te zijn
        geen
        Andere begincompetenties